Nieuws - Overig - 13. juni 2024

Joachim Andersen vervoegt RareWine Invest als merkambassadeur in de aanloop naar EURO 2024

RareWine Invest is verheugd om onze nieuwste brand ambassador aan te kondigen: De Deense nationale voetballer en Crystal Palace standout Joachim Andersen.

Terwijl de spanning stijgt voor de komende EURO 2024, is RareWine Invest verheugd om onze nieuwste merkambassadeur aan te kondigen: De Deense nationale voetballer en Crystal Palace standout Joachim Andersen, die je van dichtbij kunt zien in het interview onderaan dit artikel.

In het interview kom je te weten welke teamgenoot van Joachim de wildste wijncollectie heeft, welke de slechtste smaak heeft en van welke wijn Joachim zelf droomt om te proeven. Joachim praat ook over de relatie van Premier League-spelers met wijn en, niet in de laatste plaats, over de eigen geproduceerde wijn van zijn collega in het nationale team, Joachim Mæhle.

Na een geweldig seizoen bij Crystal Palace heeft Joachim Andersen zich ontpopt als een van de meest betrouwbare spelers in de Premier League. Hij heeft bijna elke minuut als middenvelder gespeeld en heeft zijn niet aflatende inzet en uitzonderlijke prestaties laten zien. Zijn niet aflatende inzet en uitmuntende prestaties leverden hem de titel Speler van het Jaar op bij Crystal Palace. Deze toewijding om de grenzen te verleggen in elk aspect van zijn spel komt echt overeen met onze waarden bij RareWine Invest.

Joachim Andersen's streven naar perfectie

Joachim Andersen's reis door enkele van Europa's topvoetbalclubs, waaronder Sampdoria in Italië en Lyon in Frankrijk, heeft niet alleen zijn vaardigheden op het veld aangescherpt, maar ook zijn unieke waardering voor goede wijn gecultiveerd. Italië en Frankrijk behoren tot 's werelds meest prominente wijnproducerende landen, waardoor Joachims affiniteit met wijn, vooral Bourgondië, een onderscheidende en natuurlijke fit is met onze missie bij RareWine Invest. Deze overeenkomst van waarden zal zeker weerklank vinden bij wijnliefhebbers in onze gemeenschap.

"Joachim Andersen is een voorbeeld van de nauwgezette toewijding en het streven naar perfectie die wij waarderen in onze merkambassadeurs", zegt Lars Granat Jensen, CMO van RareWine Group. "Zijn toewijding aan uitmuntendheid op en naast het veld sluit perfect aan bij onze benadering van wijninvesteringen. We zijn vereerd dat Joachim ons team komt versterken en kijken ernaar uit om zijn reis te delen met onze gemeenschap," voegt Rune Spliid, commercieel directeur van RareWine Invest, toe.

Naast zijn indrukwekkende voetbalcarrière heeft Joachim Andersen een team van negen professionals die zich bezighouden met elk aspect van zijn leven, van voeding tot investeringen. Deze nauwgezette aandacht voor detail en zijn verlangen naar het beste is de reden waarom hij RareWine Invest heeft gekozen om zijn wijnbeleggingsportefeuille te beheren. Onze gezamenlijke zoektocht naar perfectie en uitmuntendheid maakt deze samenwerking bijzonder voordelig, niet alleen voor Joachim maar ook voor RareWine Invest en onze gemeenschap.

Joachim Andersen onthuld als RareWine brand ambassador Rune Spliid en Lars Granat Jensen onthullen Joachim Andersen als RareWine brand ambassador

Afsluitende samenwerking in de aanloop naar Euro 2024

Joachim Andersen's samenwerking met RareWine Invest komt op een intrigerend moment, net voor het Europees Kampioenschap in Duitsland. Denemarken zit in dezelfde groep als het tweede thuisland van Joachim Andersen, Engeland. Deze timing zal naar verwachting veel aandacht trekken van de Deense en Britse media, vooral na een seizoen waarin Joachim en Crystal Palace indruk hebben gemaakt in de Premier League.

De samenwerking benadrukt de groeiende interesse in wijninvesteringen onder professionele sporters, een trend die we de afgelopen jaren hebben zien toenemen. In de wereld van professionele sporten is er een toenemende focus op het adviseren van atleten en het investeren in stabiele beleggingscategorieën met veelbelovende perspectieven voor het leven na hun sportcarrière. Deze samenwerking onderstreept het belang van zorgvuldige planning en expertise voor het behalen van succes, zowel op als naast het veld.

Joachim Andersen volgt in de voetsporen van andere opmerkelijke RareWine Invest merkambassadeurs, waaronder handballer Mikkel Hansen, wielrenner Magnus Cort, de Nederlandse autocoureur Giedo van der Garde, Joachim's voormalige Sampdoria teamgenoot en Zweeds nationaal team speler Albin Ekdal, en zijn huidige Deense nationale teamgenoot Joakim Mæhle, die ook in actie zal komen tijdens de EURO 2024. Klik hier om meer te lezen over onze toegewijde merkambassadeurs...

Let op: sommige artikelen zijn alleen beschikbaar in het Engels

Vlak voor het Europees Kampioenschap brachten we een paar dagen door in Londen met Joachim Andersen, wat resulteerde in dit exclusieve interview:

Neem contact op met RareWine Invest

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op