Nieuws - Overig - 25. augustus 2023

Coureur Giedo van der Garde versterkt het team. Welkom aan boord!

We zijn verheugd om te delen dat Giedo zich heeft aangesloten bij RareWine Invest als Brand Ambassador voor de Benelux.

Giedo van der Garde heeft op het grote internationale podium zijn waarde als coureur al lang bewezen en in 2013 bereikte hij zijn grootste droom: rijden in de Formule 1. Wanneer Giedo niet langer door vier snelle racebanden wordt vergezeld, staat hij ook bekend als een succesvolle investeerder die een aantal succesvolle en stabiele investeringen heeft gedaan om zijn toekomst veilig te stellen.

Naast een erkend coureur is hij ook een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Met zijn expertise en ervaring in de Formule 1, is Giedo met regelmaat te zien bij optredens in verschillende tv-programma's op Viaplay, Late Night en de NOS.

Giedo balanceert professionaliteit, expertise, humor en authenticiteit op de best mogelijke manier - zowel op als naast de baan.  In combinatie met zijn grote geloofwaardigheid en met zijn kennis op tv, is dit doorslaggevend geweest om Giedo te verbinden als brand ambassdor voor RareWine Invest in de Benelux.

"Voor RareWine Invest is het belangrijk dat onze ambassadeurs onze toewijding, ambities en waarden delen. Onze ambassadeurs worden daarom zorgvuldig gekozen. Wij zijn ervan overtuigd dat Giedo’s persoonlijkheid en commitment bijdraagt aan het versterken van onze positie in de Benelux. We zijn trots dat een prominent persoon als Giedo deel uitmaakt van het team.” Lars Granat Jensen, CMO bij RareWine Group.

Hidde Hoogendam - Country Manager van de Benelux bij RareWine Invest in Amsterdam - heeft gezien hoe de vorige ambassadeurs geweldige vertegenwoordigers zijn geweest in het verspreiden van het woord over het beleggen in wijn. Hidde kijkt uit naar de Nederlandse aanwinst. Alternatieve beleggingen krijgen de laatste jaren steeds meer erkenning. Met een geloofwaardige vertegenwoordiger als Giedo zullen hopelijk nog meer mensen geïnteresseerd raken in alternatieve beleggingen met een laag risico.

Binnenkort kunt u Giedo van der Garde zien in de communicatie en commercials bij RareWine Invest. De eerste is vandaag uitgebracht en kunt u hier bekijken:

Toen Giedo 7 jaar oud was, vertelde hij zijn moeder dat hij ooit Formule 1-coureur wilde worden. En hoewel de jonge Nederlander destijds waarschijnlijk droomde net zoals veel andere kinderen, was hij een van de weinigen die het haalde. Giedo werkte hard en toegewijd om zijn doel te bereiken en in 2002 kroonde hij zich tot wereldkampioen in de kart klasse. Een belofte waar huidige formule 1 coureurs als Max Verstapen, Lewis Hamilton en Fernando Alonso ook in uitblinkte. Hij kan nu de Formule 1 van zijn bucketlist afvinken – en ook het beleggen in wijn.

Je zou zeggen dat Giedo klaar is met de racerij. Maar nee, hij is nog steeds actief in het World Endurance Championship (WEC) met verschillende teams en jaagt nog steeds op een podiumplaats in de beroemde 24 Uur van Le Mans. In Nederland èn in de autosportwereld is Giedo een bekend gezicht waar hij veel indruk heeft gemaakt.

"Met het sterke ambassadeursteam dat we nu in het noorden hebben, is het tijd om Centraal-Europa te versterken. Amsterdam is een belangrijk handelscentrum voor ons en we hebben hoge verwachtingen dat Giedo de interesse in wijninvesteringen zal vergroten" - Rune Spliid, commercieel directeur bij RareWine Invest.

In 2021 werd Mikkel Hansen de eerste ambassadeur voor RareWine Invest en met drie titels als 's werelds beste handbalspeler maakte zijn aantrekkingskracht zowel nationaal als internationaal hem de voor de hand liggende ambassadeur. Sindsdien krijgt hij gezelschap van wielrenner Magnus Cort, voetballer Joakim Mæhle en de Zweedse voetballer Albin Ekdal.

RareWine Group werd opgericht in 2006 in Denemarken en omvat een van 's werelds meest prominente wijnhandelsbedrijven, RareWine Trading. RareWine Invest werd in 2016 officieel gelanceerd en heeft zich sindsdien gemanifesteerd als een van de toonaangevende wijninvesteringsmaatschappijen wereldwijd.

Neem contact op met RareWine Invest

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op