Nieuws - Overig - 17. april 2023

Welkom aan boord, Albin Ekdal! Zweedse voetballer sluit zich aan bij RareWine Invest

De Zweedse voetballer Albin Ekdal sluit zich aan bij het merkambassadeursteam van RareWine om het bewustzijn over wijninvesteringen in Scandinavië te vergroten.

Met meer dan 60 caps voor Zweden, plus 200 wedstrijden in de Italiaanse Serie A, is Albin Ekdal een gevestigde naam in de voetbalwereld.

De meeste mensen weten misschien niet dat Albin Ekdal een passie heeft voor goede wijn, waardoor hij via RareWine Invest in wijn investeert. Albin Ekdal investeert niet alleen in wijn, maar hij aanvaardde ook de rol van merkambassadeur voor RareWine Invest.

"Door oprechte vertegenwoordigers met dezelfde ambitie en waarden als ons bedrijf, kunnen we een breder publiek bereiken. We hebben de effecten daarvan al gezien bij onze andere merkambassadeurs en we zijn erg trots dat Albin Ekdal ermee heeft ingestemd om de eerste Zweed te worden die onze investeringstak vertegenwoordigt",  zegt Lars Granat Jensen, CMO bij RareWine Group.

De Zweedse Country Manager voor RareWine Invest, Alexander Emerén, kijkt ernaar uit om de volgende stappen te zetten in het vergroten van het bewustzijn van wijninvesteringen in scandinavië.  

"Alternatieve beleggingen krijgen deze jaren meer erkenning. Sinds we ons kantoor in Stockholm slechts 2 jaar geleden openden, hebben meer dan 300 Zweedse klanten geïnvesteerd in wijn via RareWine Invest. De interesse is groter dan ooit, omdat meer mensen deze jaren behoefte hebben aan beleggingen met een laag risico."

Binnenkort zal Albin Ekdal te zien zijn in advertenties en commercials van RareWine Invest, met het eerste stuk dat vandaag wordt uitgebracht:

Klik op de video hierboven en ontdek waarom Albin Ekdal in wijn heeft geïnvesteerd.

Naast het feit dat hij een bekende persoonlijkheid is in zijn thuisland, heeft Albin Ekdal meer dan 10 jaar in Italië doorgebracht, waar hij clubs vertegenwoordigde zoals Juventus, Sampdoria, Cagliari, Bologna, Siena en meest recent Spezia in de Italiaanse Serie A. Italië is het tweede huis geworden van Albin Ekdal en zijn familie.

"We zullen ook een licht spillover-effect zien in Italië wanneer Albin Ekdal in onze commercials te zien is. Dat zal het bewustzijn over RareWine Invest in Italië vergroten en ons kantoor in Milaan ten goede komen" , zegt Rune Spliid, commercieel directeur bij RareWine Invest.   

Naast het grootste deel van zijn carrière in Italië, genoot Albin Ekdal van 2015 tot 2018 van een periode bij cultteam Hamburger SV in de Duitse Bundesliga. De carrière begon al op jonge leeftijd en verliet IF Brommapojkarna in zijn tienerjaren.

Mikkel Hansen, drie keer uitgeroepen tot 's werelds beste handballer, werd in 2021 de eerste merkambassadeur voor RareWine Invest. Hij werd later gevolgd door een van 's werelds beste wielrenners, Magnus Cort, en later de Deense voetballer en fan-favoriet Joakim Mæhle van Atalanta.

RareWine Group werd opgericht in 2006 in Denemarken en omvat een van 's werelds meest prominente exclusieve wijnhandelsbedrijven, RareWine Trading. In 2016 werd de investeringstak officieel gelanceerd en sinds het begin heeft RareWine Invest zijn positie als een van de toonaangevende wijninvesteringsmaatschappijen wereldwijd gemanifesteerd.

Neem contact op met RareWine Invest

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op