De grootste leverancier van beleggingswijn van Scandinavië

Scroll
Over ons
Over RareWine Invest RareWine-800x600.jpg

Over ons

Bij RareWine Invest ben je aan het goede adres voor gestaafde wijnkennis en adviesdiensten voor langetermijnbeleggingen. Sinds 2012 geven we advies voor portefeuilles en verkopen we beleggingswijn aan investeerders in Denemarken en daarbuiten, waaronder Noorwegen, Zweden, Duitsland, het VK, Griekenland, de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Singapore, enz.

RareWine Invest is gelieerd aan de handelsonderneming RareWine. Al meer dan tien jaar handelt RareWine professioneel in zeldzame en goede wijnen, globaal gebaseerd op een filosofie te werken met kleine marges op grote hoeveelheden.

RareWine is wereldwijd bekend voor de lage prijzen op de markt, hoge kwaliteit en betrouwbare service. RareWine en RareWine Invest hebben momenteel 40 medewerkers in dienst, waarvan er tien uitsluitend werken in wijnbeleggingen. Het bedrijf heeft kantoren in Vester Hassing en Aalborg en wordt geleid door Rasmus Nielsen, de eigenaar en oprichter van RareWine en RareWine Invest.

RareWine Invest beheert wijn met een waarde van meer dan € 70 miljoen namens meer dan 1000 beleggers en slaat deze op.

Btw-vrijstelling
Wijn zonder btw

Wijn tegen marktprijs - zonder btw

Wij zijn handelaren en bij RareWine verdienen we ons brood door de meest exclusieve wijnen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen op de markt te kunnen leveren. Bovendien kun je als je als belegger je aankopen doen op dezelfde locatie en tegen dezelfde prijs als de wijnhandelaar en wijnen tegen marktprijzen verhandelen, zowel wanneer je koopt als wanneer je verkoopt.

De wijnen kunnen worden geleverd bij ons douane-entrepot in Vodskov, waar we, als de enige aanbieder in Scandinavië, de opslag van wijn aanbieden zonder de douanekosten, heffingen en btw.

Dit betekent dat particulieren en bedrijven zonder btw-vrijstelling, die doorgaans geen btw van hun aankopen kunnen afschrijven zoals een bedrijf dat kan, effectief kunnen investeren binnen een professionele opzet.

Alle tussenliggende schakels in de keten die de prijs verhogen zijn weggenomen, waardoor je de optie krijgt tegen de laagste marktprijzen wijn te kopen en daarmee een solide basis legt voor een gedegen wijnbelegging.

Als onderdeel van een professioneel handelshuis kunnen we bij RareWine jouw wijnen makkelijk doorverkopen en je zo de kans bieden je wijnen te kopen tegen vooraf vastgestelde prijzen gebaseerd op de huidige marktprijs.

Neem contact met ons op voor meer informatie over jouw opties

Kwaliteit
Wijndetective Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie van je investering

De toenemende prijzen van beleggingswijn betekent dat de verleiding nepversies van waardevolle wijnen te produceren een feit is dat serieus genomen moet worden. Als een internationaal erkend handelshuis is RareWine uiteraard erg verantwoordelijk voor de kwaliteitsgarantie van de beleggingswijn die je bij RareWine Invest koopt.

De wijndetective van RareWine, Mads Pedersen, bekijkt alle wijnen kritisch bij aankomst in het depot van RareWine, waaronder de wijnen die via RareWine Invest aan investeerders zijn verkocht. Hierbij worden zowel de kwaliteit als de echtheid van de wijnen gecontroleerd en veiliggesteld.

De afdeling kwaliteitswaarborg van RareWine beschikt momenteel over een van 's werelds meest uitgebreide beeldarchieven om de echtheid van wijn te documenteren. Het archief wordt voortdurend uitgebreid en bevat nu meer dan 100.000 afbeeldingen op hoge resolutie van meest zeldzame en dure wijnen ter wereld en zowel authentieke als nepwijnen worden grondig gedocumenteerd.

Mads Pedersen, de wijndetective van RareWine, werkt samen met een aantal van de grootste veilinghuizen en wijnproducenten ter wereld in de strijd tegen nepwijn en hij staat in zijn vak bekend als een van de meest bekwamen in Europa.

Douane-entrepot
Nordic Freeport Wijn opslaan bij Nordic Freeport

Het enige douane-entrepot voor wijn in Scandinavië

RareWine Invest leidt het bedrijf Nordic Freeport, dat het enige douane-entrepot van Scandinavië tot zijn beschikking heeft. Hier worden wijnen en sterke dranken volledig vrij van douanekosten, heffingen en btw opgeslagen ten behoeve van meer dan 1000 investeerders die er wijn hebben opgeslagen met een waarde van totaal meer dan € 70 miljoen.

Nordic Freeport heeft momenteel een capaciteit voor circa 500.000 flessen, maar dit wordt uitgebreid met extra depots. Dit betekent dat de capaciteit tegen het einde van 2020 steeg naar 2.500.000 flessen wijn. Het hoge veiligheidsniveau zal worden gehandhaafd en ook een ideaal klimaat voor wijnopslag bij een constante temperatuur van 12 graden, zodat RareWine Invest via Nordic Freeport particulieren en professionele investeerders de optimale opslag van wijn en sterke drank zonder douanekosten, btw en belastingen kan blijven aanbieden.

Advies
Voorlichting Voorlichting

Beleggen in wijn is voor iedereen

Voor het beleggen in wijn is grondige kennis, een enorm handelsnetwerk en de mogelijkheid wijn zonder btw te verhandelen nodig. Beleggen in wijn was daardoor in het verleden gereserveerd voor een kleine exclusieve club van professionele beleggers die op hun beurt solide winsten opstreken, omdat ze tot een van de weinigen behoorden die wisten te profiteren van precies deze voordelen.

Met RareWine Invest zijn wijnbeleggingen niet meer beperkt tot de grote minderheid. Wijnbeleggingen beginnen bij € 10.000, wat wijn als beleggingsobject mogelijk maakt voor meer mensen dan ooit tevoren.

Als investeerder krijg je vakkundige en professionele hulp en we spannen ons gezamenlijk in om onze wijnkennis, expertise en ervaring te vertalen naar werkelijke beleggingstips en individueel portefeuilleadvies.

Samen met jou stellen we jouw portefeuille samen en met betrekking tot de aankoop, profiteer je van de laagste marktprijzen als wij wijn aanschaffen via ons wereldwijde handelsnetwerk, zodat jij wijnen kunt kopen tegen internationale marktprijzen.

RareWine Invest regelt de aankoop, overslag, opslag, verzekering en administratie. Als investeerder kun je jouw wijnen tegen de marktprijs aan RareWine verkopen om je opbrengsten te realiseren.

Evenementen
Door RareWine Invest gehoste evenementen

Speciale aanbiedingen, wijnproeverijen en exclusieve reizen - alleen voor investeerders

Meld je aan om als eerste nieuws en de beste aanbiedingen te krijgen en voor aanbiedingen om wijn voor je eigen wijnkelder te kopen tegen prijzen die ver beneden de winkelprijs liggen. Kom ook naar de wijnproeverijen en reizen die RareWine Invest organiseert - alleen voor investeerders.

We prijzen ons gelukkig ons te kunnen beroepen op een groot netwerk en houden 3-4 keer per jaar wijnproeverijen en diners. Hier verschijnen vaak de producenten, die een unieke blik geven op de wijnen van de avond en hun oorsprong.

We brengen regelmatige bezoeken aan de grote Franse wijngebieden en naast de kastelen te bekijken en hun wijnen te proeven, krijg je ook de kans in een gezellige sfeer gelijkgestemde mensen te ontmoeten.

Onze arrangementen worden altijd tegen kostprijs aangeboden, dus je kunt er zeker van zijn dat je de laagste prijs op de markt betaalt.