Beleggingstip - Champagne - 28. september 2021

1988 Krug Collection - De legendarische late lancering van Krug

Krug is geweldig. 1988 is zelfs nog beter. Combineer de twee in je volgende belegging ...

Krug is geweldig. 1988 is zelfs nog beter. Hier krijg je de kans om te beleggen in een unieke combinatie van beide - het gaat om de legendarische late lancering van Krug: 1988 Krug Collection - een late lancering uit de kelders van Krug in perfecte staat en met een lang beschoren leven.

De champagneproducent Krug bewaart na een eerste lancering van een wijnoogst een zeer beperkt aantal flessen Krug Vintage bij ideale condities in de kelders van het huis. Hier worden ze constant geproefd en geëvalueerd in de afwachting om uit te bloeien tot een nieuw leven. Als dat moment eenmaal daar is, verandert Krug Vintage in Krug Collection en biedt champagneverzamelaars en -liefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een unieke champagne uit iconische wijnoogsten.

Het wijnjaar 1988 is een paradepaardje in de wereld van champagne. Door alle geweldige wijnjaren heen is het wijnjaar 1988 dat zowel wijnkenners, verzamelaars als champagneliefhebbers ambiëren te proeven en waar ze graag naar terug komen.

Nu, meer dan 20 jaar nadat de eerste champagnes uit 1988 op de markt terechtkwamen, zijn de beschikbare aantallen zeer beperkt - complete kisten van 1988 Vintage Brut van Krug kom je bijvoorbeeld bijzonder weinig tegen. Op dit moment kun je beleggen in precies dit wijnjaar, de laat gelanceerde editie, 1988 Krug Collection.

1988 Krug Collection werd iets meer dan twee jaar geleden vrijgegeven, na de lancering van zowel de Krug Collection uit 1989 en 1990. 1988 is de 24e editie van de reeks die werd gestart met de mythische wijnoogst van 1928. 1988 spant de kroon als het beste juweel van de Krug Collection, waar je nu je hand op kunt leggen. En hij is met een score van 98 punten van Richard Juhlin een unieke keuze.

Belegging in 1988 Krug Collection

Stabiel rendement op de Krug Collection uit 1990

Momenteel beheert RareWine slechts één wijnjaar van de Krug Collection. Dit is het wijnjaar 1990 die van Juhlin 97 punten kreeg en de prijs ervan is sinds januari 2020 met wel 40,9% gestegen, wat het potentieel bekrachtigt. Tegelijkertijd is een belegging in de wijnoogst van 1988 een investering in een zelfs nog beter wijnjaar. Dit belooft dan ook een zeer veelbelovende toekomst, waar stijgende productiekosten in de regio beste maatjes kunnen worden met de champagnebelegger.

Beleggen voordat de run op Krug echt losbarst

De afgelopen jaren zijn echt het toneel geweest van vuurwerkspektakel toen de al legendarische wijnoogst van 2008 verschillende lanceringen beleefde. Er zijn er niet veel meer uit 2008, maar Krug heeft er een paar: 2008 Krug Vintage wordt de eerste gelanceerde champagne uit 2008 van Krug, waarvan de lancering aan het einde van 2021 wordt verwacht - dit zal ongetwijfeld een Krug-hype veroorzaken en zorgen voor een champagnerun die kan bijdragen aan prijsstijgingen. Men kan redelijkerwijs een grote hype en interesse op de champagnes van Krug verwachten.

Investeer in de unieke combinatie van de iconische champagnewijnoogst van 1988 en de onovertroffen kwaliteit van Krug, en profiteer van de kans de toekomstige kenners en verzamelaars van champagne een buitengewoon zeldzame en uitzonderlijke champagne-ervaring te bieden.

Investeren in 1988 Krug Collection

Neem contact met ons op door middel van het contactformulier onderaan de pagina als je meer wilt weten over jouw beleggingsopties of om de wijnen rechtstreeks te bestellen via het formulier.

WIJNJAARWIJNVOLVERPAKKINGPRIJS*
1988Krug Collection750OWC1€850
*Alle prijzen zijn in euro, excl. douanekosten, belasting en btw voor levering aan het douane-entrepot. Prijzen inclusief douanekosten, belasting en btw kunnen op aanvraag worden verstuurd. De wijnen worden uitsluitend verkocht in hele kisten, tenzij anders wordt gespecificeerd, en de prijs is per fles. Minimumbestelling van € 2.500. Uitgegaan van een totaal minimuminvestering van € 10.000. Prijzen kunnen sinds de uitgave van dit artikel zijn gewijzigd. Onder voorbehoud van fouten.

Neem contact op met RareWine Invest

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op